2011. február 12., szombat

Répa karalábéval - serpenyőben sütve



Érdemes kipróbálnod, ha szereted ezeket a zöldségeket. Egyszerű alapanyagok, könnyű elkészíteni és az eredmény egy zamatos köret.

mondjuk hat szál répához egy karalábé (de ez sincs kőbe vésve),
kevés só,
kakukkfű
és zsiradék.

Nyersen lereszeljük a zöldségeket. Egy serpenyőben olajat forrósítunk, beletesszük a reszeléket. Fedőt nem használunk, csak sütjük, időnként megkeverjük. Jobb, ha minden oldalról odasül egy kicsit. Megfűszerezzük, ha kezd összeesni. Max. 20 perc alatt elkészül.

Deutsch
Möhren und Kohlrabi in der Pfanne


Wenn du Möhren und Kohlrabi magst, sollst du diese Speise unbedingt ausprobieren! Es ist leicht zu kochen und das Ergebnis ist eine Beilage mit köstlichem Aroma.
Man nehme ca. 6 Möhren und einen Kohlrabi, ein bisschen Salz, Thymian und Fett. Das Gemüse abreiben, Fett in der Pfanne erhitzen, Gemüse hineinlegen. Hin und wieder umrühren. Wenn es zusammenfällt, würzen. Nach 20 Minuten ist es fertig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése