Gluténmentes, tejmentes, candida receptek... és sokminden más - Babylinaris, Girlinaris, Booklinaris
2014. június 17., kedd
Babonéz, azaz majonèz babbòl
Ez a recept nem az enyém, hanem dràga Borsò a tulajdonos, de gondoltam, leírom, mert fantszatikus és nem tudok nélküle élni. Brilliàns ötlet!!! Nagyon hasonlít az állaga és az íze is a majonézre, ràadàsul vegàn!
Hozzàvalòk:
1 (425gr) fehérbab konzerv
1 citrom leve
1 teàskanàl xylit (vagy több, ízlés kérdése)
sò, bors
1 teáskanàl mustàr
2 evőkanál napraforgò olaj
A leöblített babot ès a citromlevet mixeljük krèmesre az aprítógépünkben. Adjuk hozzá a xylitet, sót, borsot és mustárt. Keverjünk nèhány másodpercig. Végül lassan adagoljuk hozzá az olajat. Isteni, de másnap is tökèletes, addigra kicsit összeèrnek az ízek.
Címkék:
Bab,
Gluténmentes,
Húsmentes,
Pástétomok,
Tejmentes,
Vegán
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy én is a netről szedtem a receptet. Sok mindenkinél fent van, ki tudja, kié volt az eredeti, de isten áldja! :-)
VálaszTörlésamen, sister!
VálaszTörlés