2011. március 14., hétfő

Tonhalsaláta almás-diós

Annyit aludt ma délután Barnika, hogy bezártak az éttermek :) De egy gyors fincsi sali mindent megoldott:


1 jégsaláta
2 tonhalkonzerv (saját levében)
párolt zöldbab (csak mert pont volt a hűtőben párolva)
1 savanykás alma
dióbél aprítva
rozmaringos szőlőmagolaj
lenmagolaj
1 citrom leve
főtt tojás


Sokféleképpen lehet ezt még variálni, megszórni darált lenmaggal, szezámmaggal, elvenni belőle, beletenni más alapanyagot,olajat ami éppen van otthon... de amit ki akarok hozni belőle, hogy óriási felfedezést tettem :) A rozmaringos olaj és a dió olyan párosítás, ami fenomenális! Érdemes kipróbálni!
Végkövetkeztetés: annyira egészségesen élek, hogy az már fáj... :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése