2011. április 7., csütörtök

Tésztasaláta zölden



A legjobb receptek spontán kreálódnak. A holnapi ebéd gombapaprikás lesz tésztával és uborkasalátával. Nem lesz szükség az egész zacskó tésztára, de kifőztem, mondván, hogy majd lesz belőle valami vacsorára. 
Remek alkalom volt kipróbálni a medvehagymapesztóóót. Körülnéztem, hogy mi van még itthon. Úgy adódott, hogy szinte minden hozzávaló zöld volt:-)))

Volt itthon

kb.200 g gluténmentes tészta (candida: teljes kiőrlésű)
1 kígyóuborka
1 avokádó
egy kevés aldis olívaolajban olajban eltett grillezett paprika (candidások hagyják ki, mert van benne egy kevés cukor)
egy kevés pannónia sajt (tejmentesből kihagyandó)
olívaolaj
só.

Tényleg nagyon finom! Jó volt időnként ráharapni egy kis savanykásra, el tudnék képzelni a sima uborka mellé egy kis ecetest is (candidások ne figyeljenek ide!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése